kerken en verenigingen

Sprekers

Op zoek naar een inspirerende spreker of zinvolle invulling van een thema-avond? Nodig een van onze sprekers uit en sta met elkaar stil bij een specifiek thema of projectland.

Spel

Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van een interactief spel, waarbij jongeren ervaren hoe het is om in een armoedecultuur op te groeien en zien dat het maken van 'juiste keuzes' niet altijd de sleutel is naar een betere toekomst. Wat doet corruptie met je? Hoe ga je om met natuurrampen, mislukte oogsten en een rammelende maag? Nieuwsgierig? Het spel verschijnt in de loop van 2017 en wordt begeleid door een van onze voorlichters.

Acties

Wilt u als gemeente of vereniging een actie voeren voor Bijzondere Noden? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen u voorzien van ondersteunende materialen. Kijk ook eens op onze actiepagina voor inspiratie.


Jan Troost

"Het is geweldig mooi om met mensen door te praten over de nood in deze wereld en hun taak en bijdrage daaraan."

Paul Velthove

"Ik wil graag het hart van mensen raken. Prachtig toch, om via kerkelijke kanalen medechristenen in eigen land of elders te kunnen helpen?"

Jannie Kranendonk - Gijssen

"Op deze manier hoop ik iets te mogen doen voor mensen in moeilijke omstandigheden. Graag breng ik hun nood dicht bij jong en oud, zodat we hen (waar mogelijk) samen kunnen helpen."